woensdag 4 april 2012

Iets anders erbij!

De laatste tijd werken de handjes niet echt mee, dus in mijn webwinkeltje heb ik al enkele keertjes Nee moeten zeggen op een mega leuke opdracht. Aangezien ik de gewenste afleverdatum niet zou kunnen halen. Dat had vele traantjes en flink wat boosheid tot gevolg (bij mij, niet de klant). Maar toen dat opdroogde, kwam het idee.....dan verkoop ik toch iets anders erbij! Want ik wil gewoon dat mijn webwinkeltje zal slagen of de handjes nu wel of niet mee werken. Iets dat verkocht is, inpakken en versturen, kan manlief ook.

Maar een opdracht afmaken is een ander verhaal. Het zou hem ook nog wel lukken, maar of hij dat zo leuk zou vinden.......;)
En als...vast niet al te vaak. Hij is wel creatief, maar op een heel ander vlak. Denk aan het (ver)bouwen van treinen. En solderen van metaal is toch net iets anders dan het naaien van stof.

Ik heb heel veel mogelijkheden onderzocht, maar ik wil iets dat er wel bij past. Liefst niet iets dat heel goedkoop in bijna iedere winkel op de hoek te koop is.
Aangezien ik wel eens vragen krijg van mede-creatievelingen waar ik de spulletjes vandaag gehaald heb. Is bij mij het idee ontstaan om hobby spulletjes erbij te verkopen. Of eigenlijk hoofdzakelijk hobby spulletjes te verkopen en mijn eigen creaties ernaast.
Misschien ook eens starten om mijn eigen patronen te verkopen, moet eigenlijk alleen een duidelijke werkbeschrijving ervoor maken, de patronen liggen hier al.

Op dit moment zijn er nog geen andere dingen te koop naast mijn eigen creaties, maar het zal in de toekomst wel ervan komen. Ik ga me verdiepen in het hoe en wat ervan! ;)

Liefs, Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten