vrijdag 19 april 2013

Allemaal bloemetjes!!!

Zo blij als een klein kind met mijn eerste bloemetjes van mijn komkommerplantjes!
Met de rest gaat het ook al behoorlijk goed.
Nu was ik gisteren met de kids in de speeltuin, even na school, het zonnetje scheen en het was gewoon even heerlijk!
En ik heb per ongeluk een foto gemaakt en achteraf vind ik hem nog leuk ook! LOL

Dat stukje jeans, is mijn been. Mijn manneke zit een flesje limo te drinken. ;)

Hij heeft vandaag bloemetjes gezaaid, want hij mag van mij geen bloemen meet wild plukken. Eerst waren het alleen grasbloempjes of paardebloemen, maar laatst had hij een ander bloempje geplukt. Nu ik heb uitgelegd dat het bloempje dood gaat als je het plukt en je het beter in de grond kan laten zitten, was hij even een beetje beduusd. Zodat hij toch van bloempjes kan genieten, heeft hij nu een eigen bakje met bloempjes erin en nu wachten totdat ze uitkomen. Vanmorgen ging hij ook al kijken of ze er al waren, maar dat duurt nog zeker 2 tot 4 weken, best lang als je 4 jaar bent.
Op school bij mijn dochter hebben ze nu een bloemen winkeltje in hun speelhoekje en mijn meisje vertelde ze had geen zin om bloemen te maken, dus heeft ze maar iets in elkaar gemikt. Thuis vroeg ze met een suikerzoet stemmetje: Mama wil jij me helpen met bloemetjes te maken voor de juf?
Wat resulteerde dat tegen de tijd dat ik alles gesneden had, ze al druk bezig was met een andere knutselwerkje en ze vroeg of ik ze af wilde maken, voor haar. Mama, bloemen is mij eigenlijk te meisjes-achtig! Toen ik haar vroeg of dit vooraf ook al haar bedoeling was, zei ze direct ja. Maar dan had jij nee gezegd, Mam!

Maar ik vertel de juf echt wel dat jij ze gemaakt hebt voor mij! ;)

Gelukkig is het na het snijden, zo gepiept met wat rietjes en een paar druppeltjes lijm. ;)

Liefs, Anna.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten