maandag 24 juni 2013

Fröbel weekend!

Afgelopen weekend heb ik lekker kunnen fröbelen.
Manlief was in de weer met zijn modelbouw trein baan. De kids waren aan het knutselen en ik lekker achter mijn naaimachine. ;)

Een rokje voor mijn meisje, lekker lang en wijdt, zoals ze graag wilde.
Een meisjes tasje dan van twee kanten gebruikt kan worden.En natuurlijk ook een stoer jongenstas! Waar mijn zoontje al heel lang over zeurde en hij nu eindelijk ook een heeft, zodat hij zijn fantje mee kan nemen. ;)En een broodmatje voor mijn vers gebakken brood.
Ik heb er al vele gemaakt, maar die zijn allemaal om je brood mee naar school of werk te nemen. Maar een groot brood uit mijn broodbakmachine paste er niet in. Dus of ik moest een plastic zakje gebruiken of het verdelen in kleine pakjes.

Nu heb ik dus een grote waar een heel brood in past. In mijn broodbakmachine kan je grote broden van 1800 gram bakken of twee kleintjes van 750 gram. Maar ik maak eigenlijk alleen de grote. ;)

En zo vouw je je brood erin!
En nog een broekpak voor mijn meisje! Gemaakt van mijn jurk.
Op de dag dat ik deze jurk uit de doos haalde zij ze al: Die zal mij ook goed staan, Mama.
Maar Mama deed alsof ze het niet hoorde.

Helaas bleek dat de jurk steeds vaker in de kast bleef hangen, want door mijn iets wat grote boezem, zat hij toch niet zo mooi als ik wilde. En uiteindelijk ben ik overstag gegaan en heb het afgespeld en vermaakt voor mijn meisje. Hij past precies qua lengte en het staat haar zo goed, dat ik er geen seconde spijt van heb. Ze heeft hem vandaag naar school aan.
Al met al een productief weekend! ;)
Ik heb ook nog een cadeautje gemaakt voor een vriendin die zwanger is, maar dat kan ik nog niet laten zien. Die foto's houden jullie te goed en zal ik pas plaatsen nadat ik het haar gegeven heb. ;)

Liefs, Anna.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten