maandag 25 augustus 2014

Regencapes gepimpt!

Lieve lezers,

Zoals jullie al konden lezen in dit bericht, hier wordt al een tijdje aan geocashing gedaan. En in nederland heb je toch vrij regelmatig dat de regen ook mee wil doen in het spelletje.
Bij ons laatste bezoekje aan de Ikea, kwam er nog meer dan een baddoek en een nieuwe werktafel mee. ;)

Maar o.a. ook een viertal regencapes voor ons gezin voor als we gaan wandelen. De twee van de kids werden een flink stuk ingekort, want ze waren eigenlijk voor volwassenen. Kunnen we de rugzakken er gewoon onder houden.
Wat ik er fijn aan vond, was dat ze van nylon (stof) gemaakt waren. En niet van die compleet plastieken dingen. Geen idee precies waarom, we hebben ze ook al gehad, maar ik vind dit fijner.

En toen moest er natuurlijk iets op gestreken worden, want de cameo staat er toch en ik kan er niets aan doen, ik moet er gewoon iets opstrijken! ;)

Manlief kwam met het idee om het logo dat ik ook al eens op zijn shirt gemaakt had, te gebruiken, aangezien iedereen hetzelfde erop zou krijgen.

Dus werden twee blauwe, een rode en een zwart cape bestreken met het logo, klein voor op de borst en groot achter op de rug.
En zo ziet het uit als het dan regent en de kids ze aan hebben. ;)


Liefs, Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten