vrijdag 21 januari 2011

En dan?

Tja, dan loopt Mama in een gebloemde rok rond (zie vorige Blog-posting) en wil dochterlief het natuurlijk ook. ;)

Dus Mama even wat papier gepakt, patroontje gemaakt, stofje gesneden en nog geen half uurtje later, huppelde mijn meisje mega trots in haar eigen Mama-rok (zoals ze het noemt).

Al wilde ze eigenlijk net als Mama een tulp-rok met split, Mama vond dat niet geschikt voor een kleine meid, die heeft beweegruimte nodig. Met de belofte dat als ze groter is, van Mama een echt rok zoals Mama krijgt. ;)

En als de een happy rond huppelt, wil de ander natuurlijk ook iets nieuws. Maar om nu een rok te maken voor mijn kleine manneke..........
Dus na wat vragen (en in de juist richting "hinten"), wilde hij een nieuwe Fant.

Het is gemaakt van een broekje (de strepen) en een shirtje (de staart en oren), dat ik hem altijd ontzettend graag aan deed. Totdat hij te groot werd, zoals kleine kinderen (helaas) doen.
Heerlijk die baby-periode, maar net als kleine kittens, ze worden groter en groter en groter. ;)
Het zelfstandige wat ze nu hebben/krijgen vind ik ook ontzettend fijn.

En handig!

WIl je Mama even helpen? Wil je even .... gaan halen? Vul maar in wat, ze moeten er natuurlijk wel bij kunnen, maar ze zijn mega trots om iets voor je te doen.

Waarschijnlijk zal aan die periode ook wel ooit een einde komen, dus ik geniet lekker van iedere periode/fase die ze hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten