donderdag 10 februari 2011

Weer eens een berichtje plaatsen.


Tijdens een wandeling viel mijn oog op een aantal takken, dus al lopende raapte ik telkens een takje op en friemelde het in een krans. Thuis gekomen de stukjes schors, wat (nep)bloemtjes en een (nep)vlindertje erop, lintje eraan en de deur ziet er weer super leuk uit. ;)

Manlief merkte op dat ik zelfs tijden een wandeling loop te fröbelen en dat ik soms wat meer aan hem mag fröbelen . . . LOL
Ik ben ook eigenlijk de hele dag aan het fröbelen . Is het niet dat ik iets zit te naaien, tekenen, verven of wat dan ook, dan zit ik wel met de kids te knutselen of te tekenen.
We zitten ook regelmatig met z'n drietjes lekker kraaltjes te rijgen, kids vinden het fantastisch en Mama ook!De kopspelden en naalden had ik eigenlijk altijd in een bakje en op het dingetjes voor om de pols, maar op tafel stond dus een gewoon bakje, waar ik al diverse keren mijn vingers aan geprikt heb (onder de nagel is de favorite plek om me te prikken).

Maar nu heb ik eem vrolijk ijsje op de tafel staan, waar ik iedere keer weer blij van wordt als ik er alleen maar naar kijk, dan krijg ik direct weer meer zin om wat te doen. Heb zo veel ideeën, alleen te weinig uren in een dag. ;)Ik had natuurlijk weer een nieuwe sjaal NODIG!!!
Ik heb een apart rekje voor sjaaltjes en dat hangt overvol, dus het jassen rek is zelfs al vol met mijn sjaaltjes. Het liefste wil ik iets aparts en ook iedere keer weer wat anders. Dit is mijn laatste nieuwe sjaal!


Momenteel ben ik voor een vriendin carnavalspakjes aan het maken, zelf geen carnavalvierder, maar het maken ervan vind ik wel leuk. 3 zijn er klaar nog 12 te gaan. ;)

Ik ga weer snel fröbelen.

Liefs, Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten