zondag 2 oktober 2011

For the kids!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een berichtje plaatste.

Maar ik heb niet stil gezeten, nou ja....heb wel veel achter mijn naaimachine gezeten.

Zo wilden de kids graag "echte" zwaarden. Nu heb ik helemaal niets met wapens, maar een ruitje gaf het iets "vriendelijks". Ze zijn gevuld met wattine dus ze kunnen elkaar er (bijna) geen pijn mee doen.


Meneertje wilde graag een vliegtuig!
Het is meer een zweefvliegtuig, maar dat mag zijn pret absoluut niet drukken.
Hij vliegt regelmatig door de woonkamer, hij is nogal "log" dus hij vliegt niet ver of hoog. LOL

Sinds onze dochter naar school gaat. lijkt het wel of ik helemaal geen tijd meer heb voor achter de pc te kruipen en  berichtjes te plaatsen.
En nu ze naar school gaat, heeft ze dus ook een eigen tasje nodig voor haar gymspulletjes en lekkere dingen voor de pauze.

Ze wilde roze met witte stippen en strepen en haar naam en.......jij moet hem maken Mama. Zo ging ze naar bed, in de verwachting dat de tas morgen vroeg op de tafel zou liggen.

Gelukkig heb ik heel, heel en heeeeeeeel veel stofjes op voorraad voor alle leuke ideetjes die mij en de kids invallen en ik ze dan ook direct kan maken zonder eerst naar een winkel te moeten of te wachten totdat het geleverd wordt, want hier in de buurt zijn maar weinig goede stoffenwinkels, dus ik heb een paar favoriete online stoffen winkels. ;)

Mijn man noemt dat soort ideetjes die dan ook direct gemaakt moeten worden, heel liefdevol mijn "Ad-Hoc-jes". Want ze kunnen nooit wachten tot de volgende morgen. ;)


En de volgende morgen.......lag daar het tasje natuurlijk ook.
Want Mama vind niets zo leuk als opdrachtjes maken voor haar kids.


Nu gaat ons meisje iedere dag naar school met haar eigen tasje en deze kan niet snel verwisseld worden met andere tasjes.


Zoals je al in eerder berichtjes (hier en hier) al hebt kunnen lezen, heeft mijn manneke iets met "Fanten". Die lieve beestjes worden letterlijk dood geknuffeld tot op de draad. En hun staart is nog wel het belangrijkste.

Een Fant was zoek geraakt, dus hij had er nog "maar" 3 en hun staartjes begonnen al aardig versleten te geraken. En hij vroeg me dus of ik weer nieuwe Fantjes wilde maken.
Nu zijn er weer 2 Fantjes bij gekomen. ;)
Helaas mogen de oude versleten Fanten niet weg.
 


 Alle Fanten.

En zo zien de oude staartjes inmiddels uit.Liefs, Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten