vrijdag 27 januari 2012

Dekbedden

De kids kregen van ons echte grote mensen dekbedden en bij  nieuwe dekbedden horen natuurlijk ook nieuwe dekbedovertrekken. En die maakt Mama dan zelf. Precies zoals de kids het graag willen.

Zoonlief wilde graag eentje met auto's en brandweerwagens. Gelukkig liep ik ergens tegen een groot restje van deze stof aan. Heb zelfs nog een stuk over.
En meneertje was vanmorgen helemaal happy. Wow Mama die is Cool!!!En dochterlief die wilde graag een prinsessendekbed en roze en rood en bloemen en stippen en bambie en een kroon. Oké, da's alles? Verder geen wensen? LOL

Deze was wat meer werkt, de kroon en bambi zijn erop geappliceerd. En de achterkant heeft een andere kleur. Het kussen en de bambi zijn van dezelfde stof. De kroon en de achterkant van het overtrek ook. ;)

Mevrouw was ook ontzetten blij, ze heeft staan dansen met het kussen tegen zich aan gedrukt. Ooooo.....Mama hier heb ik al zo lang van gedroomd! (drama-queen)
Inmiddels liggen ze al op de bedden. Ik had de foto's gisteren avond gemaakt, maar heb ze daarna nog even gestreken. Resultaat: Twee gelukkige kids, twee dekbedovertrekken met kussens........... niet slecht voor een avondje werken. ;)

Van de week even nog een set voor ieder maken, zodat ze ook gewassen kunnen worden. :)

Vandaag krijg ik een levering nieuwe stofjes. Niet dat mijn stoffen op zijn, ik heb een behoorlijke verzameling materiaal liggen voor mijn Ad-hoc-ideetjes. En daar kunnen altijd nieuwe mooie stofjes bij. ;)

Liefs, Anna.

2 opmerkingen:

  1. Hee! Leuke blog en leuke dingen maak je! Welkom op mijn blog en jij hebt er ook een volger bij! Liefs MiM

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er leuk uit. Boffen met een mama die dat maken kan.
    Groetjes, Thea R.

    Leuk dat je volger was geworden.

    BeantwoordenVerwijderen