donderdag 2 februari 2012

Poppenkleertjes

Gisteren had mijn meisje een aantal probleempjes!

Mama, mijn poppen zijn ook zindelijk aan het worden en ik heb geen onderbroekjes voor ze. Die ene die ze had, was te groot en ze wilden geen luiers meer aan.

Geen probleem, Mama maakte "even" twee meisjes onderbroeken. Probleem opgelost!


En later die middag.............
Mama, Alex heeft alleen maar dit pakje met korte beentjes en armpjes (zomer pakje met korte mouwtjes en korte broek). En het is veel te koud voor hem!
De rest zijn allemaal meisjes kleertjes.

Alex is een oude Zapff babypop die ze van een buurvrouw gekregen heeft, die ooit van haar dochter was geweest. En dit was een van de pakjes die erbij zaten, want de rest was idd meisjes kleding. En de rest van haar babyborn en andere poppenkleertjes zijn ook voor meisjes. Ze had tot nu toe altijd meisjespoppen. Alex heeft een hele tijd tussen al het andere speelgoed gelegen, maar gisteren was hij ineens weer in trek en sinds dien zijn ze onafscheidelijk.

Toen ze in bed lag heb ik wat oude baby kleertjes van mijn zoontje vermaakt voor Alex. Dus vanmorgen had ik ene heel gelukkig meisje rond huppelen.


Dit is Alex!

En dit is het pakje. 
Bestaande uit:
een mutsje, truitje, broekje, sokjes 
en natuurlijk een jongens onderbroekje (die laatste staat nog niet op de foto)!


En aangezien ik twee kids heb en ze altijd beide iets van ons krijgen, heb ik voor mijn zoontje "even" een echte piratenbroek gemaakt.

Die vandaag dus niet uit mag van hem, hij is nu een stoere lieve piraat. Net als Jake van Jake en de nooit gedacht piraten (Disney). Hij had al eens een piraten hesje gekregen, dus nu rente er een heuse piraat door het huis, die allemaal speelgoed is aan het redden. ;)

Heerlijk hoe je met nog geen uurtje werk, de kids zo happy kan maken. ;)

Liefs, Anna.

2 opmerkingen: