woensdag 29 februari 2012

Afwezig

Door het ziek zijn van de kids en de vakantie van dochterlief, ben ik minder aanwezig geweest dan ik eigenlijk zou willen. Ik heb de afgelopen tijd vele tenten en kastelen midden in de woonkamer gemaakt. Want deze vakantie met twee net aan de beterende hand zijn de kids, konden we niet altijd erop uit trekken om ze door de modder te laten rollen. Dus de piraten, ridder-prins & prinses renden door het huis, opzoek naar verborgen schatten en lieve draken. :)
Daarbij hebben we bergen knutsels gemaakt en geverfd. En genoeg tekeningen en schilderijen om het wc-kamertje twee keer mee te behangen. LOL

En als ze dan het 's avonds in bed lagen ging Mama toch weer fröbelen. Dus ik heb niet stil gezeten, ik heb verschillende proefmodellen gemaakt en ben na aan het denken voor mijn webwinkeltje.
Ik wil iets erbij nemen voor als het even niet zo goed lukt met mijn handen, maar weet niet wat.
Als iemand een goed idee heeft hoor ik het graag! :)

Dit is een proefmodel van Pinky Tiger (zoals mijn meisje haar noemt).
 Een proefmodel voor een vogel :)

 En mijn meisje wilde graag een lief monster, ze had er al een tekening van gemaakt en hij moest precies zo worden. Ze wilde alleen dat hij die lekkere zachte haartjes had.
En dit is het resultaat met de originele tekening.


 Het lieve baby monster slaapt in haar bed, nu wil ze ook nog graag een Mama en Papa monster, maar die moeten even wachten. Haar bed ligt al vol en als het aan haar lag werd al mijn stof omgezet in monsters of beesten voor haar! LOL


Liefs, Anna.

1 opmerking:

  1. Pinky tiger is echt heel leuk
    en een knuffel nagemaakt van je eigen tekening wow dan ben je vast heel blij

    BeantwoordenVerwijderen