dinsdag 14 februari 2012

Nieuwe modellen LOL

Ik ben nu helemaal in de ban van monstertjes maken.

Nu heb ik weer twee nieuwe patronen gemaakt en daarna ook de beestjes.
Alleen deze keer verliep het allemaal iets anders dan verwacht......


Het eerste model was een soort paard, maar dochterlief vond het direct zo lief, dat ze het direct nadat ik er foto's van had gemaakt liefdevol zat te knuffelen. En dan kan deze Mama niet meer zeggen, dat ze het niet mag hebben (en dat weten mijn kids).

 Dus ik ga er waarschijnlijk weer eentje maken, maar dan met een paar veranderingen. Want ieder item dat ik maak, ik zie altijd wel iets wat ik vind dat ik beter of anders moet maken. :)En model nummer twee was een poesje.  Manlief zag alleen het snoetje toen ik het hoofdje half in elkaar had genaaid en dacht dat het een muisje werd, vanwege het spitse neusje. Dus het volgende model zal een stomper neusje krijgen. :)


 
Toen ik haar na de fotoschoot op de tafel legde stond mijn kleine manneke naast me. Mama mag ik aanraken? Ik vind poesje lief! Inmiddels had hij het poesje al geaaid en Oooo...Mama poesje zo zacht!!!  (ze is van fleece gemaakt, dus idd erg aaibaar zacht)

Tja...wat doe je dan! ;)

Daar huppelde een vrolijk manneke weg, met een poesje in zijn ene hand en zijn Fantjes (onderaan in het bericht) in zijn andere hand.


En Mama...die ging aan tafel zitten en begon opnieuw te schetsen voor nieuwe Lieve Monstertjes.
Die ik net uit stof heb geknipt.


Liefs, Anna.

1 opmerking:

  1. Knap gemaakt! En ja het poesje heeft misschien een iets spitse snuit, maar dat maken de kinderen helemaal niets uit!:)

    BeantwoordenVerwijderen