woensdag 20 maart 2013

Ziek

Mijn kleine manneke hoest zo hard dat hij ervan moet overgeven, net als zo vele heeft hij een virus infectie in de bovenste luchtwegen. De halve klas is ziek, hoest en snottert, en bij de kleintjes (4 jaar, groep 1) gaat dat helemaal lekker. ;)

Normaal staat hij te trappelen om naar school te mogen gaan en vanmorgen wilde hij zelfs in zijn pyjama gaan, toen mijn vriendin zijn zus kwam halen om naar school te gaan.
Ik heb hem beloofd dat als hij vannacht niet weer de hele nacht ziek is, hij morgen best weer mag gaan.

Maar goed, ziek is ziek! Helaas! ;)


Soms kom je ergens een stukje tekst tegen dat gewoon past, je raakt. Ooit hing onze hele wc vol met briefjes met spreuken, gevolg.....mensen zaten uuuuuuren op de wc de teksten te lezen! LOL

Dus heb ze maar weg gehaald en er kinderkunstwerkjes gehangen, nu duren de wc bezoekjes niet meer zo lang, mits ze per abuis de enorme stapel tijdschriften hebben ontdekt! ;)
Liefs, Anna.

2 opmerkingen:

 1. Heerlijk als zulke kleintjes zo graag naar school gaan. Wens hem maar snel beterschap.
  Leuk die spreuken. Ik zou ze ook zeker gaan lezen. (Jammer dat je zo ver weg woont, dat haal ik niet als ik nodig moet.)
  Groetjes, Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks, Thea.
  Zal af en toe van die spreuken ertussen zetten. Ze hangen niet meer op de wc. Maar inmiddels door het hele huis! LOL

  Mijn manneke is weer een stuk beter dan gisteren. Al was hij toch wel boos dat hij ook vandaag niet mocht gaan. Ze hebben altijd op vrijdag vrij, dus nu moest hij het hele weekend wachten voordat hij weer naar school mag! Niet eerlijk, volgens mijn 4 jarige manneke! ;)

  Liefs, Anna.

  BeantwoordenVerwijderen