zaterdag 26 juli 2014

Geocashing!

Lieve lezers,

Na mijn laatste berichtje, moest ik het allemaal eventjes laten bezinken.

Zo veel onrecht................ :'(
Maar ik heb wel nog gefröbeld.
Nou, ja..... ik heb mijn cameo voor me laten werken. ;)

Voor de kids en manlief mag ik dus geen bedrukte shirtjes kopen, alleen nog maar blanco's. Want dan kunnen ze naar wens, erop laten zetten wat ze zelf maar willen. Mama maakt het wel!
En Mama vind dat helemaal niet erg! ;)


Nu hebben ze hier een oude hobby, vernieuwd! Nu wandelen we niet meer alleen, nee.....we gaan ook nog geocaching. Voor wie het niet kent, dmv van een gps apparaat, gaan ze op een soort schatten zoektocht. Het draait niet echt om de schatten, maar wel om de jacht! En het wandelen natuurlijk!

De kids en manlief vinden het geweldig!

Nu zag ik ergens shirtjes over geocashen, maar in het engels. Op zich geen probleem, maar zo goed kunnen ze dat nog niet lezen (en het ook direct goed begrijpen). Dus voor de kids (5 en 6) is het leuker als ze zelf ook kunnen lezen wat er op hun shirt staat. Althans dat vinden de mijne. ;)

Dus ik heb er mijn eigen draai aan gegeven, de cameo aangezet en tadaa.......
Drie shirtjes om in te geocashen! 
De complete tekst met plaatjes!
Het is met neon groene flock gemaakt. Op de foto komt het net niet zo goed over dan in het echt. Het knalt er echt vanaf.


En aangezien ik niet graag veel afval heb van mijn snijwerk, doe ik op het rest stuk iets anders maken. Zoals dit shirtje voor mijn meisje.


Ik heb nog een ander project gemaakt voor mijn twee kleine opdrachtgevertjes (de kids), maar dat mag ik morgen pas plaatsen. Want het is voor de verjaardag van hun Papa!
Ze hebben het zelf bedacht, maar ik heb een deel van de uitvoering gedaan. ;)

Een heel fijn weekend!

Liefs, Anna.

2 opmerkingen: