zondag 27 juli 2014

Papa is jarig!

Lieve Lezers,

De liefde van mijn leven is vandaag jarig!
Bij deze van harte gefeliciteerd mijn lieve schat, ook namens de kids!

Speciaal voor Papa!!!
Over 3 jaar kunnen we ook zo eentje bestellen! ;)


En mijn kids hadden een paar hele leuke ideeën voor de cadeautjes, alleen moest Mama een deel daarvan uitvoeren. ;)
Dus we gingen shoppen voor de "ingrediënten" en ik ging aan de slag.

Zoonlief wilde graag een shirt maken voor Papa, maar wel met de favoriete locomotief van Papa erop, de BR50. Het is in zwarte flock gesneden, het lijkt op de foto alsof het vies is, maar dat heeft de flits gedaan.


En aangezien Papa heel graag kookt, wilde dochterlief graag een tekst op een snijplank. Maar wel op de achterzijde, zodat hij het ook kan blijven gebruiken. Dit is in glanzende vinyl gesneden, het is (als het goed is) vaatwasser vast.


En ze wilden graag iets op glazen laten zetten, want Mama doet regelmatig wel iets etsen, maar of dat ook met hun eigen handschrift kon. Natuurlijk!
Ze hebben het eerst op een vel papier geschreven met een dikke zwarte marker, dat heb ik ingescand en met de software bewerkt voor de cameo.

Helaas is geëtste tekst heel lastig te fotograferen.
Maar zo heeft Papa zijn eigen glazen. ;) 
Beide kids hebben zelf het woord Papa geschreven, een glas is enkel en het andere glas is in "bold" geëtst. Lang leve de cameo!!!


Door zoonlief van 5.

Door dochterlief van 6.


En dit is het complete pret pakket!
Met zijn favoriete cola om in de glazen te doen, waar ook nog eens Papa op staat!Het viel me wel erg zwaar om er niets over te zeggen tegen hem, want normaal bespreken we alles met elkaar. Ik zou niet weten wat ik zonder hem moest doen.

Dus Papa werd vanmorgen weer flink verwend!!!

Liefs, Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten