vrijdag 1 augustus 2014

Alweer "groot" feest°

Lieve lezers,

Vandaag is ons grote meisje jarig. op Papa's verjaardag gestart met de weeën en na 5 dagen eindelijk eruit! En vandaag wordt ze al weer 7 jaar!

Meid, van harte gefeliciteerd!

Gisteren vroeg ze me of ik "eventjes" een reiswieg kon maken voor haar nieuwe baby. Ze had hem specifiek gevraagd voor haar verjaardag, een baby born jongen met de naam Boy!

Dus om 19 uur, kids naar bed en aan de slag. Snel een patroontje uit een ottorbe gehaald (geen zin om zelf eventjes nog eentje te tekenen), geknipt en gestikt en om 23 uur was ik klaar. Nog alles versierd en naar bed.

Vanmorgen vroeg ze om 4 uur al of ze mocht opstaan. Tot 6 uur heeft ze kunnen wachten. ;)

En dit is het resultaat van mijn avondje werk. ;)Ik mag van mijn man niet vertellen wat ik er zelf van vind. Hij vind het voor een snelle klus goed gelukt. ;) (ik ben heel erg perfectionistisch en zie alles) ;)

Ze was vanmorgen er erg blij mee.

Ik ben blij met mijn kamsnap tang! Bij dit reiswiegje heb ik sterren snaps gebruikt. Gewoon een leuk detail!


Omdat de cameo toch moest lopen voor de plaatjes op de reiswieg, maakte ik gisteren ook nog wat shirtjes en de nieuwe school etuitjes voor de kids.

Dino's zijn bij haar helemaal te gek, ze wil later paleontologe worden. ;)


Nog eentje voor gewoon met een giraffe, haar lievelings dier!


En haar verjaardags shirt! Ze voelt zich te groot voor een shirt met een 7 erop, maar een poes moest het zijn! ;) Dat is haar lievelings huisdier!Voor als de kids weer naar school gaan.....hun nieuwe school etui. Aan de andere kant staat hun naam met nog een plaatje.


En zodat zonemans ook helemaal happy zou zijn....een shirt met Greggor van Lego Chima! Die had het alleen al aan voordat ik een foto kon  maken. Toen hij het uit deed, kon het weer de was in. LOL


Dus al met al.....was het gisteren een lekker fröbeldagje. (Had wel extra meds genomen, maar dat mag de pret niet drukken.)

Alvast een fijn weekend!

Liefs, Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten