donderdag 14 augustus 2014

Vakantie tijd

Lieve lezers,

Al hebben we al bijna 5 weken vakantie er op zitten en nog maar dik 1 te gaan, we hebben veel leuke dingen ondernomen, regelmatig onze rust genomen en flink ziek in bed gelegen. Tja, van te weinig rust, gaat de weerstand omlaag en dan komt er een leuke bacterie langs en die neem ik dan natuurlijk mee! Gevolg een flinke dikke ontsteking in de keel en ik kon na een dag niet meer slikken. Gelukkig, gaat het weer een stuk beter dankzij een lekkere vette kuur. ;)

Dus het gefröbel staat nu eventjes een beetje stil, de ideeën hopen zich op. Nieuwe materialen worden al ingeslagen, dus als manlief en de lieve kids weer lekker aan de slag gaan op school en werk, gaat Mama weer lekker aan de fröbel! ;) 

Maar als de kids slapen en we niet al te moe zijn......slaan we toch weer aan de fröbel!

Nu vraagt dochterlief al langere tijd voor een Monstertje met een ritsen mond. Ze had hem al uit getekend voor me en ook al in de winkel aangewezen. Maar toen ze in de winkel zag hoe duur ze waren.....wilde ze liever dat Mama het maakte. Want dan zat er tenminste liefde in! ;)

Wat ze niet zei, was dat ze anders voor het monstertje moest sparen en het haar dus geld kost en nu kost het haar alleen een dikke knuffel en kus. Is een slimme meid! ;)

Dus ik was al een tijdje opzoek naar een leuk strepen Nicky stofje, dat liefst niet al te duur was.
En vanmiddag wilde ik haar oude pyjama in de zak leggen.........toen viel me haar vraag weer in. Ik ben benieuwd wat ze ervan vind, als ze morgenvroeg wakker wordt. ;)

Dus Mama ging deze avond eventjes aan de slag en nu ligt er een ritsen monster op de tafel te wachten op  zijn nieuwe vriendinnetje!


Moet de mond/rits dicht.


Met de mond/rits open.


En de achterkant.


Nog een fijne vakantie!

Liefs, Anna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten