dinsdag 14 december 2010

Site gesloten

Nou ja zeg, dan mail je dat je de site laat beëindigen (dus augustus 2011), mikken ze hem helemaal omlaag, kan je er nog net een plaatje op zetten, maar het corrigeren.....dat kunnen ze niet. :(
Ja je kan een nieuw abo afsluiten en dan weer in augustus stoppen, nee refund voor volgend jaar krijg je niet. Dus voel ik me mooi "genaaid" en dat met mijn hobby! LOL
 
Dus uiteindelijk heb ik het dus maar versneld en kunnen jullie allemaal hier terecht. Net als op de site kun je dat wat ik maak ook laten maken naar jouw wensen en ideeën. Ik maak er graag iets moois van! ;)

Alleen moet je wel iedereen gaan mailen, want ik was niet meer bereikbaar, dus degene die me gemaild hebben en de mail terug kregen, mijn excusses hiervoor. Als je alsnog naar allemaalmama@gmail.com mailt, beantwoord ik je a.s.a.p.Dit zijn wat biaisbanden die ik heb gemaakt om van alles en nog wat mee af te werken. ;)

Meisjes kamer

Ook de kamer van mijn meisje moest eraan geloven en dat vond ze helemaal niet erg. ;)Ze zoekt dan zelf de stofjes uit (er liggen hier genoeg) en Mama maakt het wel.Deze is nog op haar "oude" bedje.

Dat zijn een paar van haar dekbedden ;)En natuurlijk een zakje om haar pyama en beesten in te doen.

Gelukkig houdt mijn meisje net als ik van vrolijke kleuren en dessins. ;)