woensdag 4 september 2013

Mandjes!

Je ziet overal van die stoffen mandjes, alleen de meeste zijn een beetje saai naar mijn menig, zeker voor kids. Ik hou van kleur en de kids ook! Anderen vinden de mijne vast veel te bont, ieder het zijne! ;)Ze kunnen dus zelf kiezen welke ze aan de buiten kant doen, want ze zijn omkeerbaar. ;)

Liefs, Anna.

Beloofde mutsen en sjaals!

Een tijdje terug beloofde ik dat ik nog foto's zou maken van de mutsen en sjaals die ik de afgelopen zomer haakte terwijl de kids in de speeltuin speelde. ;)

Maar ik plaats niet graag foto's van mijn kinderen op internet (vervelende ervaring).
Maar een muts die niet gedragen word, is ook maar plat!

Dus Rose-je (naam die mijn dochter het monster gaf) wilde wel graag model spelen.

De muts en sjaal voor zoonlief!
Aangezien hij altijd ruzie heeft met een sjaal die je moet omknopen, maakte ik een korte met een knoopje aan iedere kan, die hij gemakkelijk door een van de mazen van het haakwerk kan schuiven.


Het monster (ja heeft zelfs een soort spikes op zijn rug, achterhoofd en achterpoten, maar dan wel zacht), nu zonder muts, best lastig die oren er netjes onder te krijgen. Zit de muts een beetje vreemd, dan weet je dus waardoor het komt! ;)


Nog een blauw setje, voor als de andere kwijt is of in de was of nog gewoon op school ligt voor het weekend. ;)

Een fel roze, die was eigenlijk voor mij, maar dochterlief wil hem eigenlijk ook graag hebben. ;)
Met een lekker lange sjaal, daar hou ik van.


Los paars mutsje!


En het paarse setje dat ik voor dochterlief maakte met een gedraaide sjaal van heel zacht garen, voelt een beetje als fleece.

En de rest volgt nog! ;)

Liefs, Anna.