woensdag 3 april 2013

Bos, inspiratie en resultaatje!

Een van onze meest favoriete uitjes is wel naar het bos gaan. De kids ontdekken van alles, willen alles weten en zijn telkens weer onderzoekers of ontdekkers, die ieder moment een totaal nieuwe diersoort, plant of zelfs dino kunnen ontdekken. ;)

Heerlijk, vind ik dat om daar achter aan te lopen en geniet er volop van!

Gek genoeg, krijg ik zo veel inspiratie als ik door het bos loop, dan jeuken mijn handen als we thuis komen om iets te maken. ;)
Als je ziet wat Moeder Natuur allemaal van een prachtige creaties maakt, daar kunnen de best mensen handen niet tegen op!Hoop niet dat ik de enige ben die het gezicht direct zag. ;)

En dan staat ineens een van onze kastjes op mijn tafel, manlief kijkt even en gaat gewoon verder met zijn ding. Hij is er inmiddels aan gewend geraakt. ;)

Tot nu toe was ik er nog niet uit hoe het kastje uit zou komen te zien, dus het stond gewoon blanco er tussen. Nu is het zo:Nu weet mijn man mij ook wel eens zomaar te verrassen. Zo kreeg ik gisteren geheel onverwacht een kaartje voor een concert waar ik heel graag heen wilde gaan. Hij heeft er zelfs iets van zichzelf voor afgezegd, zodat ik mocht gaan. Kan bijna niet wachten totdat het morgen avond is.
Mama's first real night out! (sinds ze Mama is, althans) ;)

Liefs, Anna.