vrijdag 11 mei 2012

Ik ga op vakantie en neem me terug...........meters stof!

Voor mij is het leukste vakantie souvenir....stof!

Ik weet altijd waar ik welke stofje heb gekocht, dus als ik er iets van maak en het later zie als mijn kids het dragen, herinner ik me altijd aan onze vakantie.

Alleen was manlief niet helemaal gelukkig met de hoeveelheid die ik meenam naar huis, want alles moest ook weer in onze auto en op de weg ernaar toe paste het maar net en terug moest er dus ook nog zo'n stapel stof mee. Maar het paste allemaal perfect! ;)
Het leukste was dat de kids mee hielpen. Mijn zoontje zocht zich deze allemaal zelf uit. Mama hier wil ik een hemd van en hier een tas en hier een raket! Nee, die is stom! Ik wil ook deze en die!
Mama was al blij dat er zo veel leuke jongens stofjes te vinden waren. Normaal is zijn het allemaal van die sombere kleurtjes of camouflage (wat mijn zoontje dus niet aan wil). Meestal koop ik dus zijn stofjes online met hem op schoot. Dat hij nu ertussen kom mee snuffelen was dus echt een feest!
De bovenste stofjes zijn van tricot, de onderste van katoen.Mijn meisje is geen haar beter. Mama ik wil van deze een jurk en van die een rok en en en ........
Helaas voert roze bij haar nog steeds de overhand. Maar ze koos toch ook al wat andere kleurtjes uit. Van de zwarte met witte sterren wil ze graag een toverfee-jurk. Waarom niet wa! LOL
De bovenste 4 zijn van katoen en de rest is allemaal tricot, gelukkig heb ik van de week twee nieuwe rollen soluvlies ontvangen. ;)

Voor de "kenners" onder ons, de meeste stofjes zijn idd van Stenzo.


Ik vind het normaal dat ze zelf mogen uitzoeken wat ze wel of niet willen, ze beslissen ook mee in wat ik ga maken, zij dragen het immers. Maar toch krijg je veel leuk commentaar als een 3 en 4 jarige tussen de stofjes staan uit te zoeken wat ze wel of niet willen dragen. ;)
Het ziet ook wel eigenwijs uit, voor Mama echt genieten. En Papa....die stond op een afstandje het allemaal te bekijken en droeg alle tasjes die we hem in de handen propten. Geloof dat hij het een leuk schouwspel vond, hij stond immers met een mega smile op zijn gezicht te kijken hoe wij drietjes alle stofjes moesten voelen, keuren en kiezen. ;)

Tja....mijn kids zijn mijn opdrachtgevertjes, de opdrachtgever is de klant en de klant is koning! LOL

Liefs, Anna.