maandag 1 april 2013

Vrolijke Lente en fijne pasen.

Wij vierden met net als jullie, het Lente feest, alleen sneeuwde het hier een beetje gisteren.
Maar vanmorgen lijkt het erop dat de lente er toch wel aan komt. Alles was mooi wit gevroren, maar het zonnetje scheen! ;)


Dit zijn de cakes die wij voor de school maakten. Alle ouders mochten de cakes in de koffiekamer zetten, daar zag het uit als een heuse banketzaak, de hele tafel stond vol met de mooiste baksels. Alle ouders hadden weer hun best gedaan. ;)


Mijn kids hadden voor hun juffen nog een mandje met (zelfgemaakte) chocolaadjes gemaakt.En natuurlijk wilden de kids dat wij toch ook wat zouden verstoppen. ;)Dit is wat ik de avond ervoor nog even maakte met mijn cameo (sorry voor de slechte foto). Hier geen bergen chocolade en snoep. In de "wortels" zat wel een klein beetje (kinder) chocolade, in de mandjes kwamen echte eieren en in de tuintjes zaten snack tomaatjes.

Beide kids krijgen geen kleurstoffen meer en de meeste E nummers heb ik ook eruit gedaan en ze voelen zich er een stuk beter door. Ik trouwens ook. ;)


Vanmorgen wilden de kids al (sorbet)ijs, na het ontbijt.
Deze wordt gemaakt van alleen fruit, dat ik een nachtje in de vriezer leg. Ik heb een machine die dat bevroren fruit, fijn maalt en er komt dan sorbet-ijs uit. Wil je het echt romig......doe je er bananen in!


Hopelijk zet de lente nu eindelijk goed door! ;)
De lucht is wel nog grijs, maar het zonnetje doet haar best.
Nog een hele fijne dag!

Liefs, Anna.